Sókamráról, szobáról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Megérni nyitni egyet?Van kozmetikai szalonunk,az mellé szeretnénk.Ma kipróbáltam,nekem nagyon tetszett,orromon éreztem,hogy szó szerint tisztulok,de picit bizonytalan vagyok.Szüleim nagyon benne vannak témában,viszont nagyon nagy befektetés is,de városunkban még nincs,orvosoknak tetszett az ötlet! :-)2013. jan. 3. 22:34
1/3 anonim válasza:
Érdekes koncepció. Anyám a coopból szokott venni sót. Még ha ti olyan olcsón adjátok akkor is, azért nem biztos h mindenkinek meg fogja érni h elmenjen a boltba (mert elkell, több dologra van szükség nap mint nap, kül. éhenhal a család) és még külön kitérőt tegyen a ti kis sókamrátokba.. áruljatok mást is, ne csak sót. sok sikert.
Kérdésem h jódozott vagy jódnélküli a só? Ha jódozott akkor ügyeljetek arra hogy a jód növekedési hormont izgatja a gégéden az a nyúlvány, colosoknak ne adjatok el olyan sót ami túl jódozott mert megnőnek vagy két méterre, aztán onnantól nem férnek be az ajtótokon és nem tudnak sót venni, hihi. :D Ha van kérdésed nyugodtan kérdezz, anyukám eladónő.
2/3 A kérdező kommentje:
jaj.szerintem félre értetted a kérdést.. :) [link] ez a sószoba,ahol asztma ellen,és több betegség ellen is lehet állitolag gyógyulni.De azért köszönöm a választ.:)
2013. jan. 3. 22:44
3/3 anonim válasza:
Jaah.. Asztma ellen?? Két kezem összetenném ha asztmás lennék, 90%-os buszjegy, fillérekért utaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!