Mit lehet tenni hajhullás ellen?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, fél éve volt vérvizsgálatom, akkor nem volt vele semmi probléma. Hallottam, hogy vashiánytól lehet, de az kialakulhatott fél év alatt? Kb 1 hónapja hullik...2009. aug. 26. 15:48
1/3 anonim válasza:
Ha vashiányod lenne, akkor nem a hajhullásra figyelnél fel legelőszőr, hanem mondjuk az ájulásokra vagy a szédülésre, minden feketedik előtted, ha felállsz meg ilyesmi.
Lehet, hogy genetikai okai vannak, vagy zselézed a hajad, esetleg nem mosod elég sűrűn...és még ezernyi oka lehet, csak találgatok.
De nem hinném, hogy a vashiány.
2/3 anonim válasza:
nekem is hullik, és szerintem örökletes
3/3 A kérdező kommentje:
de nekem eddig nem hullott, és nem tudok róla, hogy anyának hullana. 3 naponta mosom, viszont samponon kívül semmit nem használok.
2009. aug. 26. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!