Fogok még nőni? 197cm vagyok
Figyelt kérdés
Egyáltalán normális ez 17 évesen? :D csak mert a környezetemben nincsenek ekkora velem egykorú gyerekek.
Nincsenek is magas rokonaim.
2013. jan. 3. 12:44
1/7 anonim válasza:
Lehet, h normális. Orvosnál voltál evvel? Kértél hormonvizsgálatot vagy agyi CT-t?
Orvos vizsgálatokból meg tudja mondani, hogy normális-e a magasságod vagy nem.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem voltam még miatta orvosnál
2013. jan. 3. 12:52
3/7 anonim válasza:
a férjem 14 évesen volt 189, 202 centrire nőtt egészen 19 éves koráig. Szerintem pár centit még te is fogsz.:) a magas pasik a legjobbak, sose szégyelld a magasságodat! :)
4/7 macilány12 válasza:
szia. 18 éves korodig nölsz.de azt nem irtad hogy mi a nemed.
5/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
Nem szégyellem bár néha jobb lenne alacsonyabbnak lenni. Az a jó benne hogy több helyen is elhiszik hogy nagykorú vagyok meg nem kötnek belém sokan :D
2013. jan. 4. 10:29
6/7 poiu válasza:
Sokat már nem növekedsz. Miért nem sportolsz (kosár)?
7/7 anonim válasza:
Igen egy hormonvizsgálat nem ártana ha a családban nincsenek magas emberkék. És a koponya MR is, ha a háziorvosod is indokoltnak látja ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!