Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap bele ittam egy tisztíó...

Tegnap bele ittam egy tisztíó szerbe véletlen, semmi baj, tünetem nincs, szerintetek lesz bajom? :-\

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
de le is nyelted? nem érezte mikor a szádba került hogy nagyon rossz íze van? egyébként ha nem hypo vagy sósav volt akkor nagy bajod csak nem lehet.Jó sok folyadékot igyál! és ha vmi angyon szokatlant érzel akkor irány a doki és max kimossák a gyomrodat, de szerintem csaknem lesz oylan anyg bajod.
2013. jan. 2. 20:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Este volt, nem voltam jól és valamért volt a pkhárba, ittam vagy 3 kortyot és miután le nyeltem éreztem h valam nem okés... az van rajta nem lehet le nyelni, de akk nagy bajom nem lesz ugye?
2013. jan. 2. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem max hasmenésed lesz de ha eddig még nem jelentkezett furcsa tünet akkor még ok van

általában ilyne esetben szinte rögtön reagál a szervezet és vagy kihányod vagy fáj a gyomrod vagy hasmenésed van

2013. jan. 2. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!