Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért hullik ennyire a hajam?

Miért hullik ennyire a hajam?

Figyelt kérdés
Sziasztok!!! A gondom az, hogy iszonyatosan hullik a hajam! 18évesen még annyi hajam volt, hogy mindenki irigykedett! Rengeteg! Folyton úgy kellett vágni, hogy kevesebbnek tűnjön. Azóta 19 és 20 évesen császárral szültem, de utána sem volt gond, szép volt a hajam. Festem, vagyis inkább színezem, de csak természetes alapú festékkel. Gyógyszert nem szedek, semmit! Kb. 1 éve kezdett ilyen mértékben hullani a hajam, és mára kb a fele van,mint régen! Miért van ez? Nekem a régebbi védőnő azt mondta, a súlyom miatt! Hát akkor 125kg voltam, és fél év alatt lefogytam 40kg!-ot! Mára M-es méretű rucikat hordok! De a helyzet nem változott! Mivel lehet összefüggésben ez a mértéktelen hajhullás? És milyen orvost lehet ezzel felkeresni? Most 22 vagyok, ha ez így megy tovább 25 évesen nem lesz hajam! Eléggé elkeserít a dolog! Aki tud, légyszi segítsen!!! Köszi előre is!!!
2009. aug. 25. 21:49
 1/2 anonim válasza:
Szia! Keress fel egy endokrinológust.Sok féle oka lehet a hajhullásnak,de nem feltétlenül biztos hogy összefügg a fogyásoddal.Sajnos nekem is hullik,de egyébként bizonyos mennyiségű hajhullás mindenkinek van. Feltétlenűl keress fel egy szakembert. üdv. S Kné
2009. aug. 25. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, nincs rossz vagy gyökérkezelt fogad? Mert lehet, hogy be van gyulladva, és így lett egy góc a szervezetedben. Persze sok más oka is lehet, de érdemes lenne egy panoráma röntgent csináltatnod a fogdokiddal, majd egy góckutatást végeztetned.
2009. aug. 25. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!