B Rh pozitív vércsoporttal rendelkezik valaki?
Van egy kisfiú aki a 29. hétre született.És nagyon nagy szüksége lenne a vérre.Tel.szám:06-30-376-0152
Sajnos nem ismerem a kicsit.
De aki tud legalább próbálja meg.Köszi!
Ez a szokásos hoaxok egyike. Ha vérre lenne szüksége a vérellátónak, akkor már felhívást tett volna közzé, vagy felhívnak pl. engem és a többi regisztrált véradót.
Azért vannak a véradók regisztrálva, hogyha valamiből hiány van, akkor telefonálhassanak.
Ezt nem tudtam!Akkor ez is egy olyan átverős üzenet!
Köszi,hogy felvilágosítottál!
Ha annak a kisfiúnak szüksége van vérre, akkor kapni is fog, ne aggódj. Valahol azt hallottam, hogy most épp nincs hiány vérből Mo-n.
De egyébként is, ez nem úgy megy, hogy én most elmegyek vért adni, és akkor azt egyből megkapja az a kisfiú. A levett vért úgy tudom 3 részre osztják, és vérkészítményeket készítenek belőle.
Egyébként nekem is B Rh+ a vércsoportom, csakhogy a kérdésedre válaszoljak. És jövő héten megyek is vért adni, már egyszer voltam egyébként:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!