Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Időnként kiugrik a vállam...

Időnként kiugrik a vállam kisebb mozdulatokra is de könnyen vissza patintom szerintetek mit tegyek? A többi lennt

Figyelt kérdés
egy kis ideje gyakran törölközésnél ilyesminél kipattanik vagy kiugrik a vállam...fáj és nehezzen mozgatom....éjszaka gyakran arra ébredek hogy ráfeküdtem és marhára fáj...elmenjek dokihoz? de a fő kérdés hogy ilyen rögzítőbe teszik akkor is ha nem ők rrakják vissza? vagy csak a szokásos kenegesse borogassa pihentesse dumát mondják?

2012. dec. 29. 20:49
 1/2 Miklós G. ***** válasza:
100%
Ez attól függ, hogy mi az oka a dislocatio-nak. Ha szalagnyúlás következménye és ez gyakorta előfordul, lehet, hogy mérlegelendő egy korrekciós műtét lehetősége, ugyanis a későbbiekben ez az izületi fej ill. árok kopását eredményezheti. Egy scan nem ártana és egy szakértő véleménye. Nem biztos, hogy lerendezik szimpla tüneti kezeléssel, de ez teljes mértékben állapot függvénye.
2012. dec. 29. 20:55
 2/2 A kérdező kommentje:
most én nem értek hozzá szóval csak ilyen szerencsétlenül tudom elmagyarázni :D a vállnak a felső részén a csont kiáll vagyis kidudorodik és a vállam egyébként is duzzatt
2012. dec. 29. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!