Időnként kiugrik a vállam kisebb mozdulatokra is de könnyen vissza patintom szerintetek mit tegyek? A többi lennt
Figyelt kérdés
egy kis ideje gyakran törölközésnél ilyesminél kipattanik vagy kiugrik a vállam...fáj és nehezzen mozgatom....éjszaka gyakran arra ébredek hogy ráfeküdtem és marhára fáj...elmenjek dokihoz? de a fő kérdés hogy ilyen rögzítőbe teszik akkor is ha nem ők rrakják vissza? vagy csak a szokásos kenegesse borogassa pihentesse dumát mondják?2012. dec. 29. 20:49
1/2 Miklós G. válasza:
Ez attól függ, hogy mi az oka a dislocatio-nak. Ha szalagnyúlás következménye és ez gyakorta előfordul, lehet, hogy mérlegelendő egy korrekciós műtét lehetősége, ugyanis a későbbiekben ez az izületi fej ill. árok kopását eredményezheti. Egy scan nem ártana és egy szakértő véleménye. Nem biztos, hogy lerendezik szimpla tüneti kezeléssel, de ez teljes mértékben állapot függvénye.
2/2 A kérdező kommentje:
most én nem értek hozzá szóval csak ilyen szerencsétlenül tudom elmagyarázni :D a vállnak a felső részén a csont kiáll vagyis kidudorodik és a vállam egyébként is duzzatt
2012. dec. 29. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!