Mit szóltok ehhez a videóhoz?
2009. aug. 25. 10:37
1/4 anonim válasza:
Ez szerintem nem igaz. Ilyen nem lehet. A földnek ennél nagyobb problémái vannak, mint hogy az emberek vitaminbevitelét korlátozza. Eleve ki számolgatná, hogy mérnék mennyit eszel bla bla bla... Szóval ennek nem sok alapja van szerintem. Az oké, hogy meghatározták az ajánlott napi bevitelt, de ez már túlzás.
2/4 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, megnéztem a honlapot, ahol a petíciót lehet aláírni, és kiderült, hogy nem is magyar szervezkedés, hanem angol, csak itt Magyarországon is terjesztik.
Meg amúgy én nem gondolnám, hogy Lenkei Gábor egy kamu mellé adná a nevét!
2009. aug. 25. 10:54
3/4 anonim válasza:
azlér terjesztik magyarba, mer itt az emberek 80%-a minden szart bevesz, elhisz...
4/4 anonim válasza:
Lenkei egy kuruzsló szcientológus, aki a saját szarjait akarja propagálni. Az szúrja a szemét, hogy az Unióban az ajánlott napi bevitelt erős fogyasztóvédelem támogatja. Vagyis nem csinálhatja meg pl. a 2000%-os a-vitamin dózist, és a többi áltudományos hókuszpókuszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!