Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A lábamon lévő vágást érheti víz?

A lábamon lévő vágást érheti víz?

Figyelt kérdés
Belement egy üvegszilánk,így felvágták a kórházban.Viszont beleragadt a géz,és valaogy kikell szednem belőle.Nagyon fáj,így arra gondltam kiáztatom.Nem gond,ha éri víz?4 napja vágták fel.
2009. aug. 24. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ha beleragadt a géz sürgősen menj vissza, hogy hogy képzelnek ilyen munkát.
2009. aug. 24. 23:50
 2/6 A kérdező kommentje:
a szomszédunk ápolónő,és monda,hogy ez előfordul. ömlött belőle a vér,muszáj volt bekötni. vissza pedig biztos nem megyek. ezek állatok:| azthittem megszülök a kötéscserénél.
2009. aug. 24. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem áztatnám be a lábamat egy lavór vízbe ebben az esetben, hanem inkább egy darab textilt mártanék langyos vízbe és azt tenném rá a gézre. Addig cserélgetném, amíg a kötés fellazul a sebről. Vigyázz, ne ázzon fel teljesen a seb. Aztán tényleg vissza kellene menni az orvoshoz, bár az valóban előfordulhat, hogy a friss műtéti helyre a kötés ráragad és az orvosnál is csak így tudják levenni v. - ami rosszabb, hogy - durván letépik (a fiamnak a benőtt körméről...)
2009. aug. 24. 23:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Az első kötéscserénél nekem is lerántották. Akkor megfogadtam,hogy nem megyek még egyszer vissza: D
2009. aug. 26. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:
sztem kend be vmi kenőccsel, olyannal amit lehet sebre, vagy vmi fertőtlenítő oldatot öntsél rá, az felpuhítja és letudod szedni.
2009. aug. 26. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nekem is vt hasonló, mazohista vok, egy hirtelen ránáts, összeszorított fog, és kész! Bár lehetnek veszélyek is(fertőzés stb.)
2009. szept. 2. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!