Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 1 órája voltam futni és azóta...

1 órája voltam futni és azóta nagyon ver a szívem és remegek. Miért?

Figyelt kérdés
Már párszor ez előfordult velem, és az a legrosszabb ebben, hogy ilyenkor borzasztóan magam alatt vagyok. Mintha egy depresszió löket jönne rám. Eltudnám sírni magam ilyenkor Semmi se jó úgy érzem. Mi a fenétől jön ez rám? :((
2012. dec. 26. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:

MOST állj fel és azonnal egyél egy darab tejcsokit! Ha nincs kéznél, akkor tegyél bele egy deci vízbe két vagy három kockacukrot és idd meg. Lesett a vércukrod valszeg.

Jó volna egy háziorvosi kivizsgálás is mindenek mellett.

Sírjál csak nyugodtan.

Nem szégyen az sem nőnél, sem férfinél. Bezárkózol a klotyóra és bőgsz. Vagy a szobádba. Zenét is tehetsz be, az is segít sírni. Utána jobb lesz, hidd el.

2012. dec. 26. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja: kihagytam: attól jöhet rád - ha nincs szervi bajod -, hogy a futás monotonitása és a fáradtság fellazítja a tudattalan gátakat és az elfojtott, lenyomott pszichés problémák utat törnek a felszín felé. Ez nagyon jó, csak ezt tudni kell kezelni!

A sírás nagyon jó. Emellett rajzolhatsz, hallgathatsz zenét, írhatsz naplót, megtanulhatsz medtálni (nem kókler módon, hanem komolyan).

2012. dec. 26. 22:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen bőséges válaszod. Akkor tényleg a mély lelki okokról lehet szó, mert az van nekem bőven.

Meditálni sokszor próbáltam, jártam is olyan helyre, ahol többek közt ezt is tanítják, de sajnos nem tudok "lenyugodni" és CSAK magamra koncentrálni.

Koncentrációs zavarral küzdök, amióta az eszemet tudom. És ez eltörpül a többi bajom mellett.

Fel fogok keresni egy pszichológust, mert ami bennem van, ami velem van, az minden csak nem normális.

2012. dec. 26. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!