Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni akkor vagy...

Mit lehet tenni akkor vagy hogyan lehet elfogadni azt, hogy valakinek nincs kézügyessége, és a legalapabb dolgokat sem tudja megcsinálni rendesen?

Figyelt kérdés
Van gyakorlatom, volt idő megtanulni a dolgokat, mert 10 éve egyedül, magamnak csinálok mindent. Egyszerű ruhahajtogatás sem megy. Orvosnál már voltam, nem találtak semmit, hogy bajom lenne. Simán kétbalkezes vagyok. Hogy fogadjam el ezt? Sajnos fizikai munkát kell csinálnom, amivel eléggé megszenvedek, főleg az aprólékosabb részével. Lassan 30 leszek, ideje lenne megtanulnom, de nem megy. Amit kézzel kell csinálni, szenvedek vele. Mindig is szerencsétlen voltam, de már jó ideje nagyon idegesít.
2012. dec. 24. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:

szia!

Én is így vagyok, el kell fogadni. Kiskoromban még a labdát sem tudtam elkapni. Levegőben nem tudok krumplit darabolni, hámozni csak hámozóval mindent, ágyon hajtogatok, mert levegőben nem megy :). Ez van, el kell fogadni!

ráadásul most a ahol dolgozok, és dobozt kell hajtogatnom :)).

2012. dec. 24. 13:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon nem megy, hogy elfogadjam a kétbalkezességem.. Zöldséget én sem tudok levegőben darabolni, tegnap idegbeteg is lettem már ettől. :-S
2012. dec. 24. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!