Mit csináljak? A páromnál hónapokkal ezelőtt csontrákot diagnosztizáltak-- a lehető legagresszívebb fajtát-- a gyógyulás esélye szinte nulla.
A fájdalomcsillapítok sosem tudták olyan mértékben enyhíteni a fájdalmát, hogy nyugodtan végig aludt volna egy éjszakát és, hogy napközben is egy-két óra fájdalommentes legyen.
Ezért elkeztett kábítószerezni! Kokain-Heroin-- a legütösebb anyagok. Azt mondta, hogy neki már ugyis mindegy és amikor "be van tépve" akkor legalább nem érez fájdalamt! Haverja akitől eddig betudta szerezni az anyagokat kiment külföldre dolgozni és csak egy év múlva jön vissza! Tudom, hogy nagyon csúnya dolog tőlem amit akarok csinálni-- de azt mondta, hogy csak rám támaszkodhat, hogy csak én segíthetek neki. Az a baj, hogy a környezetemben nincs olyan személy akitől betudnám szerezni a "cuccot"!!!. Tudom, hogy most mindenki le fog hurrogni, hogy mit akarok csinálni-- de senki nem tudja, hogy milyen iszonyat érzés látni, hogy egész nap a fájdalomtől nyöszörög, semmit sem képes megcsinálni, aludni és enni sem képes mert annyira elviselhetetlen a fájdalma, amit csak úgy tud elviselni, ha "belövi " magát. Aki tud nekem segíteni a beszerzést illetően az kérem jelentkezzem! Leszoló válaszolok inkább kerüljenek így is totál kikészültem már ettől az egész helyzettől, nem kell még egy nagy lapáttal rátenni!
Minden egyes választ- tanácsot- segítséget előre is nagyon szépen köszönöm!
Hát nem akarlak elkeseríteni de ebben elég nagy átverést érzek.
Nekem a nagypapám és az anyósom is áttétes tüdörákban halt meg és mindkettö mellett voltam/láttam a haláláig.
Amikor már a sima fájdalomcsillapítok nam hatottak akkor morfiumot kaptak a doki jött reggel este sokszor délben is ha kellett. De ekkor már szinte felkellni sem tudtak az ágyból, egyrészt azért mert ha nem volt bennük morfium akkor a fájdalom elviselhetetlen volt ha meg bevoltak morfiumozva akkor meg nem éreztek semmit, szinte észnél sem voltak.
Ha erre még rá heroinoztak volna simán túladagolásban haltak volna meg. Ha akkora a fájdalma miért nem kap morfiumot?
Nekem ez kicsit úgy tünik mintha drogos lenne a párod és azzal etet téged vagy magát is hogy halálos beteg.
De ha tényleg beteg akkor az orvosnak kell morfiumot adnia. Vagy korházba mennie ahol felügyelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!