Mitől lehet ez? (bővebben lent)
sokszor jön rám hirtelen szédülés, inkább bizonytalanságérzés. Ez pedig hozza magával a többi tünetet..
-Úgy érzem megfulladok a ruháktól, ami rajtam van, és alig kapok levegőt.
-úgy érzem, felgyorsul a szívverésem is.
-izzad a tenyerem, a lábfejem
-remeg a kezem, és néha még a combomban is érzem, ahogy az izmok remegnek.
-érzékennyé válok a fényekre, a hangokra, nagyobb zajra, és nem bírok ottmaradni, ahol vagyok.
Voltam orvosnál, teljes laborvizsgálatot csináltak, a vérképem okés. Fül-orr-gégészeten sem találtak semmit, ideggyógyászaton szintén semmit. Az ideggyógyász beutalt kardiológiára és MRI-re, ill. szemészetre is, azoknak az eredményét várom.
Stresszhatások érnek folyamatosan, de basszus, ez a mai világban majdcsak természetes... Egyetemre járok, edzek, és igyekszem ember maradni, nem pedig egy gép...
Előre is köszönöm a válaszokat :)
és nem bírok ottmaradni, ahol vagyok.
ja,ez tipikus a panikra is,ha elfog,en is menekülök,attol függ hol vagyok,ha üzletbe csak kifele.....a helyzettöl függ.
Köszönöm a választ. :)
Mindent akartam hallani/olvasni, csak ezt nem... :(
Ha nem találnak semmilyen szervi eltérést a vizsgálatokon (ami januárig kiderül úgyis), mindenképp az volt a terv, hogy pszichológushoz megyek... mert én is erre gyanakszom.. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!