Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Be van gyulladva a körmömnél...

Be van gyulladva a körmömnél és nagyon fáj! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

szoval a lábamon már 1hete be van gyulladva a körmömnél a bőr.valamivel nagyon megsérthettem, nemtudom mivel, de nagyon fáj.először csak gennyezett de mostmár tiszta eleven az a 2-3cm. mindenképp el megyek orvoshoz de csak 2-3nap mulva,mert akkor van rendelés a sebészeten.

mit kenjek rá? betandine-oldattal kenegetem, kamilla teában áztatom, meg körömvirág krémmel kenem...felváltva. ezek jók? nem lenne jobb ha hagynám besebesedni? szórjak inkább rá sebhintőport? mi lenne jo rá? segítsetek. cipőt egyáltalán nem tudok igy felhuzni. lehet hogy az a baj hogy benőtt a körmöm??

2009. aug. 24. 00:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Valószínű hogy belenőtt igen:S

Kenegesd betadinnal és áztasd kamilla teában sztem..ártani biztosan nem árt.Viszont ha belenőtt sztem kikell vágni:S

Nekem is ki kellett mindkettön,mondjuk én 2 évig húztam:S

2009. aug. 24. 00:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Tényleg lehet, hogy jobb lenne ha hagynád begyógyulni. Nekem is sokszor begyullad, de mindig hamar elmúlik szerencsére. Ha a sürgősségi sebészetre, az ambulanciára mennél? Az minden nap van szerintem. Remélem nem fertőződött el.
2009. aug. 24. 00:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

elmentem dokihoz, és be volt nőve a körmöm...kivágták... hátha már jobb lesz:)

köszi mégegyszer

2009. aug. 26. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!