Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől vannak ezek? Mitől fáj?...

Mitől vannak ezek? Mitől fáj? Kezelése?

Figyelt kérdés
A bal csipőm alatt fáj ha lépek egyet vagyis nem is fáj inkább kellemetlen érzés meg ha megnyomkodom vagy v.mit csinálok vele. Csontot üthettem volna meg?Mivel kezelhető?Nem tuodm hogy számit e de msotanában 22kilot leadtam és beütöttem volna? Nem vagyok csontsovány átlagos 180cm, 72kg. A másik kérdésem meg az hogy a jobb lábfejemen van egy rózsaszines-pirosas kör alakú folt .Nem fáj , nem viszket semmi csak ott van. Az mi? Máskor is volt már ilyen akkor nagyobb alakban de azt márnem tom mivel kezeltem. Az meg pont láb hajlatnál volt tehát ahogy van a lábfejed és felette mielőtt van a lábszár. Help:S
2009. aug. 23. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:

"Help" Az orvos még nem jutott eszedbe?

Főleg, ha fogytál 22 kilót, akkor ideje lenne egy teljes kivizsgálásnak, hogy a nagy fogyás után minden rendben van-e. Akkor megnézhetik az egyéb panaszaidat is.

2009. aug. 23. 20:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Thx. Menni fogok ugyis háziorvoshoz egy két kérdéssel aztán ezt is megkérdezem. Meg bőrgyógyász biztos megoldás gondolom vagy majd ő megmondja. Kösz:D
2009. aug. 23. 20:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Jöhet még komi!:)
2009. aug. 23. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi az a komi?

Amúgy orvos a megoldás a kérdésedre. Ezt látatlanban az ország legprofibb orvosa sem tudná diagnosztizálni, pláne nem kezelést mondani rá, nemhogy hozzá nem értő laikusok.

2009. aug. 23. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Fogyókúráztál, vagy csak úgy lefogytál? Mennyi idős vagy? Nem szoktál fáradékony lenni mostanában?
2009. aug. 23. 20:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Én akartam lefognyi és 5 honap alatt történt meg és nem vagyok fáradt mivel odafigyeltem azért ...sok gyümölcs és ásványviz sz.tme ennek köszönhetem= gyors anyagcsere. De nemtom mitől fájhat...elfekdütem volna?
2009. aug. 23. 21:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja és 18/F vagyok.
2009. aug. 24. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!