Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha egy vérhólyag van a számon...

Ha egy vérhólyag van a számon akkor az feltétlenül vérzékenység? :/

Figyelt kérdés

2012. dec. 21. 06:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehoogy! Nem haraptad meg véletlenül?
2012. dec. 21. 07:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi köze van a kettőnek egymáshoz?

Annyit jelent,amit az első is írt, megharaptad, megsértetted, megütötted a szádat valamivel

2012. dec. 21. 07:10
 3/8 A kérdező kommentje:
nemtudom hogy megharaptam-e ... lehetséges, de azért ha megharapom sem ilyen hólyag formában szokott lenni... :/ és azért gondoltam arra mert 2. osztályos koromban is így kezdődött... hogy a számon volt egy vérhólyag, aztán meg az egész testemen... :'(
2012. dec. 21. 08:40
 4/8 anonim ***** válasza:

nyugi, ha vérzékeny lennél, már tudnál róla tutira, nem itt kérdezgetnél baromságokat.

amúgy fiú vagy, vagy lány?

2012. dec. 21. 08:55
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

lány vagyok.

2012. dec. 21. 09:18
 6/8 anonim ***** válasza:
akkor olvasgass néhány biológia könyvet, és olvass utána a vérzékenységnek. Nők csak hordozók lehetnek, tehát maga a vérzékenység soha nincs nőknek!!! Ha fia születik, örökölheti. Úgyhogy gond megoldva, megharaptad a szád.
2012. dec. 21. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Dehogynem, lehet nő is vérzékeny. Nemcsak a hemofília A és B létezik.

Ha aggódsz, akkor vegyél be K vitamint, vagy igyál egy pohár tejet!

2012. dec. 21. 16:51
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! még aznap elmentünk a kórházba (mert anyum nagyon aggódott mert először is így kezdődött...) vettek vért, de nincs semmi bajom..:) de nem tudni hogy miért jött ki rajtam..:S és még csak annyit hagy tegyek hozzá, hogy kiskoromban a trombocitám vagy mim nagyon alacsony volt... tehát 200 valamennyinek kellett volna lennie legalább, és csak kettő volt! :// szóval én ebbe majdnem belehaltam... de köszönöm a válaszokat!:)
2012. dec. 23. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!