Szívbetegség kiderítésére milyen vizsgálat szükséges? Ekg, szívultrahang, Holter-vizsgálat?
Elsőnek igaza van,fordulj a házi orvosodhoz.
Milyen a családi anamnézis?mert ez is fontos lehet,bár nem régi felfedezések szerint az örökletes tényezők nagyon csekély mértékben befolyásolnak,inkább az életmód.
Bár ezek a panaszok amit leírsz,ezek általában idegi eredetűek.Stressz idegeskedés zaklatott rendszertelen életmód okozza.
Én ezeket a vizsgálatokat amiket leírtál már sokszor elvégeztettem,a családban is van volt szívbeteg.
De szerencsére etéren semmi bajom,viszont enyhén pánik beteg vagyok.
Próbálj nyugodtan kiegyensúlyozottan élni,megfelelően táplálkozni...stb...mert ezek hiányából adódik valószínű a problémád.
Azért egy ekg-ból szimplán túl sok minden nem derül ki. Nekem sportolás alatt pl. szív ultrahnagon derült ki, hogy egyik billentyűm lazább szerkezetű, de erre is úgy derült fény hogy hallgatózásnál szívzörejt okozott.
Kardiológiai ambulanciára kérj háziorvosodtól beutalót. Ott elvégeznek rajtad terheléses ekg-t is, szívultrahangot és mindent amitől megnyugszol, mert ott tényleg alaposan megvizsgálnak :)
27/N egészségügyis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!