Augusztusban volt barna folyásom 1 x de nem jött meg?! Okotber-ben is volt 1 x de még mindig nem jött meg!
Figyelt kérdés
VALAMI BAJOM LEHET? 14/L2012. dec. 16. 17:01
1/17 anonim válasza:
Teljesen normális. Nemsokára megjön. :-)
2/17 A kérdező kommentje:
Normális?:-O de akkor mért így van hogy több mint fél éve van fehér folyásom és,Augusztusban jeletkezet ez az első barna folyás egy kis vérrel azt utána megint fehér folyás és Októberben megint 1 x barna folyás és még mindig nem jött meg :( NEM ÉRTEM :(
2012. dec. 16. 17:38
3/17 anonim válasza:
Most kezd el működni a petefészked és még nem termel annyi hormont, hogy a méhedben vastag méhnyálkahártya épüljön fel.
Van akinél ez 6-8 hónapig is eltarthat, majd beindul rendesen.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! akkor ezek szerint ez normális? ne menjek el Nőgyógyászhoz?
2012. dec. 16. 17:44
5/17 anonim válasza:
3-as vagyok: igen ez normális. Majd, ha már minden hónapban lesz peteérésed akkor rendes menstruációs vérzésed lesz.
Úgy sem adna erre semmi gyógyszert, de ha úgy leszel nyugodt menj el anyukáddal nyugodtan.
6/17 A kérdező kommentje:
:) aranyos vagy és hasznos válaszaidat:) remérem sem sincs semmi bajom! egy kicsit bőven is tudnál erről tájékoztatni persze ha nem baj!:)
2012. dec. 16. 17:57
7/17 anonim válasza:
Írd le, hogy pontosan mi érdekel, mi az ami nem tiszta, mert gondolom már tudsz egy-két dolgot a menstruáció biológiai alapjáról.
8/17 anonim válasza:
Tudod, nem hirtelen, hanem fokozatosan kezd beindulni a hormonrendszered, azért volt eddig csak barna folyásod vér helyett.
9/17 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm, télleg ! akkor szerintetek nincs semmi bajom ne menjek Nőgyógyászhoz? mert aggódok azért:/
2012. dec. 17. 14:36
10/17 anonim válasza:
A 08:40-es vagyok. Hát a legbiztosabb mindig az, amit az orvos mond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!