Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Industrial piercing szúratás...

Industrial piercing szúratás után mennyi idővel lehet medencébe menni?

Figyelt kérdés
Nemsokára meg szeretném csináltatni, de heti 1x van úszásórám és nem szeretném, hogy begyulladjon a klóros víztől. Rá lehet tenni valami "cuccot", hogy ne legyen baja ha mégis vízbe megyek? A másik verzió pedig, hogy megcsináltatom téli szünet előtt, mert akkor 2-3 hétig biztos nem lesz órám. A bökkenő annyi, hogy: 1x minimum el akar menni a család élményfürdőbe, másrészt az ország túlsó végén lakom a piercingesemtől és ha gáz lesz vele nem tudom azonnal megnézetni :S Ti mit javasoltok?
2012. dec. 14. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Hogy a francba lehet télen strandolni??? Nekem ez szokatlan, de jó neked!

Na az irigykedést félretéve: csináltasd szünet előtt, az élményfürdőben pedig tudsz úgy pancsolni, hogy nem teszed a fejed a vízbe. Nem kötelező neked ott úszkálni, majd csak ásztatod a feneked a gyógyvizes medencébe. :)

Legyen nálad Octenisept fertőtlenítő. Azzal fújd be többször egy nap.

Az úszás óra kilőve, akkor ne csináltasd amikor suli van, attól tuti begyullad ha medencevízbe teszed a füled.

2012. dec. 15. 10:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem strandolni, hanem fedett élményfürdő. De köszi :D
2012. dec. 17. 23:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Jah, hát nekem ugyanaz, medence van itt is ott is. Csak nekem furi, mert én olyan paraszt vagyok, hogy nyáron strandolok, télen hóembert építek (márha lehet), úgyhogy ilyenkor egy porcikám sem kívánná a pancsikolást.

Na mindegy, ne tedd bele a fejed a vízbe az a lényeg! :)

2012. dec. 18. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!