Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi idő után gyógyul be...

Mennyi idő után gyógyul be teljesen a mandulám helye a kivétel után?

Figyelt kérdés

Hétfőn lesz mandulaműtétem és 10 napra rá be kellene költöznöm akoliba. Lehetséges lesz ez?? Mennyi idő után mehetek majd bulizni? Mikorra gyógyul be teljesen..??

Mikor fog legjobban fájni?

2009. aug. 21. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Pont az első 10 nap a legveszélyesebb, még hajat sem moshatsz a vérbőség miatt. Kb. 2 hétig nem szabad erőlködni, utána már azért gyorsabban gyógyul. A műtét után 2 órával már kimegy az érzéstelenítő hatása, akkor fáj legjobban, de kapsz majd rá fájdalomcsillapítót. Már nem tudom mikorra gyógyult be teljesen, azt meg te érezni fogod mikor lesz kedved bulizni.
2009. aug. 21. 22:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a választ. Ma vagyok 8. napos és elég rossz éjszakám volt. Szerencsére idáig még nem véreztem be és már nem is szeretnék. Ha esetleg másis olvasná majd ezt a kérdést friss tapasztalatok alapján azt mondom, hogy az 5-7. napig fáj a legjobban. Hajat este akkor is fogok mosni, ha belezöldülök..már nem bírom tovább..

Jah és a buliról..már most is van kedvem..nem is kevés..de nem hiszem, hogy jót tenne neki, szóval már várat magára..

Szép napot

2009. aug. 31. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!