Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meddig fog még fájni a fülporc...

Meddig fog még fájni a fülporc piercingem?

Figyelt kérdés

December 7-én csináltattam. Nem fájt egyáltalán, aludni is birtam rajta, mint ha ott se lett volna.

De ma, december 11-én voltam a fodrásznál és ő 6-7 alkalommal belekapott és véletlen megütötte.

Délután elkezdett fájni. Aztán hazaértem a suliból és mindig jobban, meg jobban fáj...

Anya azt mondta vegyem ki és fertőtlenítsem, én ezt is tettem és ordítani tudtam volna a fájdalomtól. Vissza is raktam, ami szintén fájt...

Most meg csak lüktet állandóan meg nagyon fáj!!!

Attól fáj mert a fodrász belekapott? vagy mert begyulladhatott??

esetleg mindkettő egyszerre??

nagyon fáj az a lényeg

2012. dec. 11. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:

2-3 napig

Én augusztusban csináltattam azóta 3 véreztem ki és utána mindig 2-3 napot volt érzékeny....

2012. dec. 11. 22:31
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi az infót!

most már annyira nekem se fáj, csak ha hozzá ér valami, meg nem igazán tudok rajta aludni.. de tán csak elmúlik a fájdalom egyszer. :D

2012. dec. 14. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!