Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet ettől vmi károsodás a...

Lehet ettől vmi károsodás a szervezetemben?

Figyelt kérdés

Ma mennyezetet bontottunk és nagyon szállt a por, ugye a közelben voltam mert pakolgatni kellett és szívtam is port nem keveset :/ lehet-e ettől a tüdőmmel vmi? attól h nyomasztó volt a levegő vétel utána, és a légútjaim is szárazak voltak

v esetleg felfogta az orr "szűrő berendezése" a port némely részeit?

kicsit félek..

18/F

2009. aug. 20. 22:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy nagyobb baj lenne. Ha egy-két nap múlva is érzed, vagy esetleg fáj, menj el orvoshoz. De az építkezés alatt én is szokszor szippantottam nagyobb mennyiségű port, egy-két napig köhögtem utána, és kész.

Akkor lehet esetleg baj, ha olyan túl volt atkásodva a mennyezet, és azt lélegezted be koncentráltan. De akkor meg beteg lenne az egész banda, úgyhogy észrevennéd.

Szerintem ne aggódj, de ha biztosra akarsz menni, akkor kicsit párásíts, párologtass, vagy 1-2 percig gőzölj, hogy ne érezd a szárazságot, és fel fogod köhögni, ami lerakódott. :)

20/L

2009. aug. 20. 23:06
 2/12 anonim ***** válasza:

ne félj már te.

és akkor a kőművesek mit mondjanak?:) vagy kik azok. az orrban azért vannak szőrök hogy felfogják a bacikat, meg a port

ha nem mindennap vagy ebbe a porban akkor semmi gond nyugi. :) gondolj bele hogy menyi mocskot szívsz be budapesten.. egy nap

2009. aug. 20. 23:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Istennő vagy :) egyben a megmentőm is :D indulok inhalálozni :)
 4/12 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem volt valami káros anyag, pl azbeszt ott, akkor nem ért különleges károsodás, ugyanakkor meg kell említeni, hogy por nem csak akkor kerül a tüdőbe, mikor látod, hanem pl az utcán sétálva is. Ezért szokták mérni a un szálló port is a levegőben.
 5/12 A kérdező kommentje:
Káros anyag nem volt, mert tudnék róla akk csak azért olyan száraz állott votl a levegő amikor ott voltam, 20-on éves tetőtől mit várhatnék :D
2009. aug. 20. 23:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Az "Istennő" vagyok. :D Megmenekültél? :)
2009. aug. 21. 16:07
 7/12 A kérdező kommentje:
A poros részétől már meg :P
2009. aug. 21. 16:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Köhögés van még? Mert akkor nyugodtan gőzölhetsz még. :)
2009. aug. 21. 16:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Nincsen szerencsére, ezek szerint gondoltál rám ugye?:D de majd most jön az igazán fizikai része h majd a konténerbe kell kihordani a törmeléket..
2009. aug. 21. 16:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, mert tudom milyen szutyok érzés :)

Dee az elején kifelejtettem, hogy legközelebb drága lélek... vegyél fel maszkot ilyenkor :D

2009. aug. 21. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!