Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem adnak megint nyugtatót?

Miért nem adnak megint nyugtatót?

Figyelt kérdés
Dührohamaim vannak,ha nem kapok gyógyszert rámjön hogy öngyilkos akrok lenni,teljesen kivagyok,folyton ordítva bőgök a dühtől.Eddig Rivotrilt szedtem,de leszoktattak róla,merthogy "nem kell az még",de mostmeg megőrülök.Ráadásul aludni sem tudok,és szorongok ha ember van a közelemben.Mi lesz szeptemberben mikor jön a tanulás?!
2009. aug. 20. 19:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Gyógyszer helyett szerintem ki kéne előbb próbálni a terápiát és erőt venni magadon arra,hogy meg akarj gyógyulni. Én elhiszem ,hogy gyógyszerrel könnyebb és szebb is ,de mégiscsak az lenne az igazi ha rájönnél miért vannak ilyen problémáid. És az okokat szüntetnéd meg. Próbáld ki a pszichoterápiát.
2009. aug. 20. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!