Kezelhető a ferde orrsövény?
Figyelt kérdés
Eléggé ferde az orrom. Az emberek két arca teljesen egyforma. Nekem meg mintha 2 arcom lenn... -.-
Teljesen máshogy néz ki a bal, mint a jobb fele. Elég sz*r. Nagyon drága egy plasztikázás? Egyáltalán meg lehet az ilyet csinálni?
2012. dec. 9. 21:28
1/3 anonim válasza:
Az orrsövény ferdülést műtéttel lehet kezelni, ha egészségügyi panaszt okoz. Nálam például állandó náthát, mert soha nem tudott rendesen kitisztulni. 5 éve műtöttek, jobb mint új korában :D. És az orrom is sokkal formásabb lett... ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem ferde az orrom, csak ez zavar. De most, hogy mondod, hogy állandó náthát okoz, és hogy így belegondolok, tényleg elég sokszor vagyok ,,taknyos". :O
2012. dec. 9. 21:39
3/3 anonim válasza:
Akkor menj el a fül-orr-gégészeti szakrendelésre. Ott megnézik és ha indokolt a műtét el is végzik. Ez nem fizetős, mert nem plasztikai beavatkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!