Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minden estére az egész hátamon...

Minden estére az egész hátamon millió lilás-vörös apró pötty jön ki. Napközben is viszket, de estére meg főleg viszket az egész hátam. Az egész szinte egy nagy folttá van össze állva és lapockától lefelé csípőig van tele foltokkal a bőröm. Mi ez?

Figyelt kérdés

Reggelre persze semmi nyoma a foltoknak a bőrömön. Nem tudom mi lehet velem de nagyon ilyesztő. Már 3 hónapja megy ez,de mivel külföldön vagyok nem mentem el dokihoz mert túl sokba kerülne. Olyan középlila foltok mindenütt.. brrr annyira meg vagyok ilyedve, ahogy kinéz az iszonyatos!

35/L

#folt #lila pöttyek
2012. dec. 9. 00:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg a melegtől? Vagy nem vagy allergiás a mosóporodra/öblítődre?
2012. dec. 9. 03:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen,nem tudok másra gondolni mint az öblítőmre vagy a mosóporomra. Majd kidobom mindkettőt és hátha el fog múlni. Köszönöm a válaszod!
2012. dec. 24. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!