Miért fáj a halántékom reggelente?
Nem mindig, de nagyon gyakran amikor reggel felkelek fáj a jobb, vagy a bal halántékom. Legtöbbször 10-20 percen belül elmúlik, de van amikor órákig fáj.
Gondoltam arra is, hogy a szemem rossz, de szemvizsgálat azt mutatta, hogy teljesen jól látok, és szemtorna se segít.
Lehet, hogy megnő a vérnyomás a fejedben.
Kérdés, hogy azon az oldalon fekszel-e, amelyiken fáj, illetve hogy párna nélkül/lapos párnával, vagy magas párnával, valamint oldalt, háton vagy hason.
Ház ez az, akkor gondolom lecsuklik a fejed a vállad felé és nagyobb lesz ott a helyi nyomás, mint párnával lenne. Ez hosszú távon nyilván nem egészséges, ahogy a fejenállás sem az.
Szerintem - bár nem vagyok szakértő, de alszom már harmincegypár éve - oldalt fekvéskor olyan magas párna kell, hogy a fej legalább vízszintesen legyen, háton meg olyan, hogy a fej, nyak és a hát felső része is alá legyen támasztva, az a kényelmes. Nekem ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!