Ezzel a problémával milyen orvoshoz kell fordulni és az melyik szakterülethez tartozik, vagyis melyik osztályon kell a kórházban keresni?
Figyelt kérdés
Már egy ideje van aranyerem, még a terhességem utolsó hetében jött ki, mikor kórházba feküdtem, akkor a nőgyógyász megnézte, azt mondta aranyér. El nem múlott azóta sem, viszont problémát nem okozott, esetleg nehézkesebb vécézésnél.
Néhány napja azonban fájdalmat érzek azon a tájékon, keményebb székleteim vannak, azt gondoltam az aranyeret érzem, viszont ma fürdésnél kitapintottam a végbélnyílásom felett egy csomót, ami fájdalmas.
És nem tudom milyen orvoshoz kell fordulni. Tudna ebben valaki segíteni? Illetve ha van esetleg ilyen tapasztalata és megosztaná velem azt is megköszönném.
2012. dec. 8. 19:11
1/3 anonim válasza:
Általános sebésznél kell vele jelentkezni. Ez nem azt jelenti, hogy rögtön műtik, de ők foglalkoznak vele.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. dec. 9. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!