Hosszantartó fájdalomcsillapító módszert keresek a lassan elviselhetetlenné váló hátfájásomra! Ki mit ajánl?
Nekem is nagyon sokszor fáj a hátam. Gyermekkorom óta gerincferdülésem van és ahogy ,múlik az idő egyre több problémám van vele. a férjem esténként átszokta gyúrni a patikába kapható Bérces - féle kenőccsel. Ez lidokainos és elég jó. Semmiképpen sem javaslom, hogy fájdalomcsillapító gyógyszert hosszútávon távon alkalmazz. Mert könnyen függőség alakul ki és szerintem a hatása sem mindig érezhető. Én párszor algoflex fortét bevettem, de korántsem értem el olyan hatást mint amikor a fejfájásomra vettem be.
Valószínűleg a rossz testtartásod játszik szerepet abban, hogy fáj a hátad.
Érdemes lenned felkeresned egy ortopéd szakorvost is. Lehet hogy a gyógytorna segítene.
"Próbáltam már sok mindent, de még nem találtam igazán megfelelőt!"
Már ne haragudj, de erre mit lehet mondani? Hisz valójában semmit sem írtál...
Valóban nem írtam konkrétumot, de igazából nem is szükséges, hisz bármilyen tippet szívesen fogadok, ami másnak esetleg bevált!
A többieknek köszönöm az ötleteket! Fájdalomcsillapítókat is próbáltam, de én sem tartom túl jó dolognak hosszútávon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!