Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hosszantartó fájdalomcsillapít...

Hosszantartó fájdalomcsillapító módszert keresek a lassan elviselhetetlenné váló hátfájásomra! Ki mit ajánl?

Figyelt kérdés
A munkám révén folyamatosan állok, és borzasztó kellemetlenségeket élek át! Próbáltam már sok mindent, de még nem találtam igazán megfelelőt!
2012. dec. 7. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon sokszor fáj a hátam. Gyermekkorom óta gerincferdülésem van és ahogy ,múlik az idő egyre több problémám van vele. a férjem esténként átszokta gyúrni a patikába kapható Bérces - féle kenőccsel. Ez lidokainos és elég jó. Semmiképpen sem javaslom, hogy fájdalomcsillapító gyógyszert hosszútávon távon alkalmazz. Mert könnyen függőség alakul ki és szerintem a hatása sem mindig érezhető. Én párszor algoflex fortét bevettem, de korántsem értem el olyan hatást mint amikor a fejfájásomra vettem be.

Valószínűleg a rossz testtartásod játszik szerepet abban, hogy fáj a hátad.

Érdemes lenned felkeresned egy ortopéd szakorvost is. Lehet hogy a gyógytorna segítene.

2012. dec. 7. 16:07
 2/6 anonim válasza:
Elsőnek igaza van. Ha csak a tünetet szünteted meg, később komolyabb bajod is lehet.
2012. dec. 7. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:

"Próbáltam már sok mindent, de még nem találtam igazán megfelelőt!"

Már ne haragudj, de erre mit lehet mondani? Hisz valójában semmit sem írtál...

2012. dec. 7. 17:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Valóban nem írtam konkrétumot, de igazából nem is szükséges, hisz bármilyen tippet szívesen fogadok, ami másnak esetleg bevált!

A többieknek köszönöm az ötleteket! Fájdalomcsillapítókat is próbáltam, de én sem tartom túl jó dolognak hosszútávon...

2012. dec. 12. 23:48
 5/6 anonim válasza:
hőterápiás módszert próbáltad már? gondolok itt a thermacare-re például?
2012. dec. 20. 17:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam... és megmondom őszintén nem nagyon tudom, hogy mit jelent az, hogy "hőterápiás módszer"... Mit tud ez a thermocare?
2012. dec. 22. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!