Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek az orrom körüli...

Mit tegyek az orrom körüli kis pattanások ellen?

Figyelt kérdés
még a siuli előtt szretném eltüntetni de nem tudom hogy mi lenne a leggjobb megolsás.
2009. aug. 19. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Elösször is tanulj meg helyesen gépelni vagy ellenörizd amit begépelsz és akkor nem hiszik rolad hogy degenerált vagy :D

Kinyomhatod magad,de akkor arcszesszel vagy valami fertötlenlitövel kend le utána vagy menj el kozmetikushoz bár az költséges de lehet venni arcgőzölőt olyat mint ami a kozmetikusnál van és akkor könnyebben kitudod nyomni!

2009. aug. 19. 20:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ajánlom neked ezt a cuccot: Suspensio zinci aquosa

Patikában lehet kapni kb 1000ft bekened vele az arcod jó alaposan, én este szoktam és rajtahagyom reggelig és az leszedi a pattanásod. Csak reggelente ne feledd lemosni mert én már szívtam már meg.

Még a Lubexyl nevű cucc is nagyon jó pattanásra, azt csak pár percig kell rajta hagyni. Ezt is patikában lehet kapni.

2009. aug. 19. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!