Vizsgák előtt mindig hasmenésem van! Ezzel mit tudok kezdeni?
Megfigyeltem, hogy annyira izgulok vizsgák előtt, hogy már napokkal korábban gyomoridegem van, fáj a hasam, éjjel nagyon nehezen alszom el és a legkellemetlenebb, hogy hasmenésem van!
Pl. most is, holnap lesz vizsgám és ma már 4x ment a hasam.
Bevettem széntablettát, remélem jó lesz, de az a baj, hogy tudom, hogy legközelebb ugyanígy elő fog jönni, ha vizsgám lesz (és még csak most kezdődik a vizsgaidőszak, záróvizsgázom, szakdolgozat védés). Előre félek. :S
Sajnos benne van a pakliban, hogy mindig így lesz. Ez pszichésen történik, nagyon rákészülsz a dolgokra, ideges vagy.
Nekem évek óta ez van, ha busszal kell időre menni valahová, indulás előtt tuti, hogy legalább 3-szor megyek nagy vécére. Tartok tőle, hogy lekésem a buszt, sokan lesznek, esetleg nem lesz ülőhely (buszon előfordul, hogy tömegben rosszul leszek), nem sikerül úgy elintézni a dolgaimat ott, ahová megyek. És erre úgy bestresszelek, hogy ettől megy a hasam.
Jó sok nyugalmat magára erőltetve az embernek talán sikerülnek kilépni ebből a problémából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!