15 éves lány vagyok, 1hónapja kb 300kcalt eszek egy nap.. Van mikor több, van mikor kevesebb, olyan is van, hogy egyáltalán nem eszek semmit, nagyon leis fogytam. Eddig természetesnek vettem azt is, hogy rengeteg folyadékot iszom, most nem.. Szédülök akkor sem iszok. A menstruációm késik 2hete, és nagyon félek hogy mitől lehet :( Ugyan is mindegyik barátnőm azzal rémíszget hogy biztos felborult a hormonháztartásom és ettől meg hogy vashiányom van mert nem eszem zöldségeket,és vitaminokat sem.. Leginkább a menstruáció zavar h nem jön meg.. Mit tegyek hogy megjöjjön?:( Annyira megijedtem,mikor mondta egyik osztálytársnőm, hogy ha nem jön meg többé nem lehet gyerekem. vissza áll majd magától normálisan a ciklusom?:( Segitsetek! vagy lehet azért mert fogytam az utobbi időben és akkor most ezért nem jön meg, de később ugyanúgy meg fog jönni?:( félek :(
2009. aug. 19. 18:05
1/8 anonim válasza:
Gyerekek vagytok még, attól h nemjön meg soha senkinek, még lehet gyereke és egyél rendesen ne nélkülözz dolgokat, majd jön ha eljött az idő.
2009. aug. 19. 18:08
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. De már 3éve rendszeresen menstruálok,csak eza hónap ilyen :( nem tudom miért van :(
2009. aug. 19. 18:11
3/8 anonim válasza:
"1hónapja kb 300kcalt eszek egy nap.. Van mikor több, van mikor kevesebb, olyan is van, hogy egyáltalán nem eszek semmit, nagyon leis fogytam. Eddig természetesnek vettem azt is, hogy rengeteg folyadékot iszom, most nem.. Szédülök akkor sem iszok."
Roppant rejtélyes,1 hónapja éhezel és kiszárítod magad.Vajon miért van most problémád?
2009. aug. 19. 18:19
4/8 anonim válasza:
Azért van mert nem eszel normálisan. Rendesen egyél. És igyál is. Sokkal többet vagy legalább zöldségeket, gyümölcsöket, amúgy a szüleid mit szólnak ehhez hogy ilyen keveset eszel?
Ez nem normális, de amint rendesen eszel meg fog jönni.
2009. aug. 19. 18:21
5/8 A kérdező kommentje:
De nem birok többet enni :( fáj a hasam ha többet eszek :(
2009. aug. 19. 18:21
6/8 A kérdező kommentje:
hát a szüleim dolgoznak szinte egésznap,kajával meg tele van a hütő,ehetnék. de nem birok :( fáj mindig a gyomrom,vagy a nyelőcsövem.. :( ha többet eszem akkor megfog jönni?
2009. aug. 19. 18:22
7/8 anonim válasza:
Drágám ha leírom akkor minek kérdezel megint rá?
Mindegy. Meg fog jönni az ha majd visszaáll a szervezeted.
És ne úgy csináld hogy most megfogsz egy kiló kenyeret meg margarint és megeszed aztán ülsz és várod hogy megjöjjön.
Mindig egyre többet és többet kell ennem míg nem visszaállsz a normálisra(valószínű hogy ez nem egy hét lesz, valószínű hogy akkor is fog megjönni)
Vagy egy nap többször is ehetnél de nem sokat. És szedj valami vitamint is még. És még egyszer sok zöldség gyümölcs!!! És igyál sok vizet vagy teát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!