Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A térdem nagyon fáj, már elég...

A térdem nagyon fáj, már elég rég óta. Mit tudtok javasolni?

Figyelt kérdés

Már kb. 2-3 éve tart, nem tok rendesen térdelni, guggolni, stb...

13/F

2009. aug. 19. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
oropédiai kivizsgálást
2009. aug. 19. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy t betű kimaradt, ne keresd az "oropédiát".
2009. aug. 19. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen orvos, nehogy valami porckopásod legyen vagy még rosszabb. A háziorvosod ír egy beutalót a röntgenre, és ott minden kiderül. Lehet egy 1 hónapos kezeléssel abbamaradnak a fájdalmaid. Gondolom sportolsz valamit, hogy ilyen fiatalon térdproblémáid vannak. Nekem is volt ilyenem, de nekem be is dagadt elég sűrűn, de meggyógyultam. Igaz én már az elején elmentem orvoshoz. Siess, nehogy túl késő legyen
2009. aug. 19. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor fájtak a térdeim amikor hirtelen nőttem de akkor sem 2-3 évig. Ugyhogy menny orvoshoz,az a tuti ami biztos :)
2009. aug. 19. 15:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem is pont ugyanez a problémám 16 éves lány vagyok. Csak lovagolok nem végzek semmi komolyabb sportot, de mégis ugyanez a baj a térdemmel, ha leggoulok akkor ugy

érzem szétszakad és kattog is...én jövőhéten megyek orvoshoz, mert már nem bírom és sztem te is menj el mihamarabb!!!

2009. aug. 19. 15:27
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat; olyan mintha 2 térdcsontom lenne. ez normális?
2009. aug. 23. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:

én is 16 vagyok. lovagolok és kosárlabdázok.

voltam orvosnál ugyanezekkel a panaszokkal + nekem még néha ki is ment a helyéről (kibicsaklott). ő azt mondta, hogy a porc fel van lazulva és most gyógyszert szedek rá.

2009. aug. 23. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!