Leborotváltam a hónaljszőrzetem, mennyi idő mire újra ki fog nőni?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és nekem nem tetszik, elsőnek borotváltam, szerintem férfiasabb ha szőrös. Szóval kb 4-5 cm-esre mikor nőne ki újra?
15/f
2009. aug. 19. 15:14
1/7 anonim válasza:
Hát attól függ, hogy milyen gyorsan nő a szőrzeted. 1 hét múlva már újra fog látszani, de ha gyorsan nő, akkor is kb fél centis lehet.
2/7 anonim válasza:
Egyéne válogatja, de sztem minimum 2-3 hét. (2-3 nap alatt lesz borostás.)
3/7 anonim válasza:
Minél sűrűbben borotválod, annál hamarabb fog megnőni.
Nekem 1-2 nap és már bőven borostás, ha hagynám nőni 1 hét se kellene és rendesen kinőne.
5 éve borotválkozom rendszeresen.
4/7 anonim válasza:
Csaj vagyok :) Pár nap még megnő de nekem meg nagyon sok csajnak nem az esete ha ott kikandikál valami. 15 évesen meg még nem kell férfinak lenni
5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, lehet igazad van, lehet csak azért nem tetszik mert még szokatlan.
2009. aug. 19. 18:19
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem jó az hogyha odasimul hozzád egy csaj és a szőrzeted meg csikizi az arcát:)
7/7 anonim válasza:
sok, főleg, hogy fiatal vagy.
de szerintem nem ciki. Inkább légy büszke és a többiek utánozni fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!