Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Te is pelenkát hordasz? Ha...

Te is pelenkát hordasz? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Én mindig pelenkában vagyok, ha csak tehetem, mert jó érzés. Vannak még ilyen fiúk rajtam kívül is?

2012. dec. 4. 12:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is hordok pelenkát+gumibugyit.Az én gumibugyim latex.Ami az okát illeti ennek szichológiai oka van.Egyszerüen igy érzem jól magam.Lehet-sőt biztos,hogy ezért engem valamiféle aberrált baromnak tartanak de engem ez nem érdekel.Nem mutogatom senki előtt,napkőzben is igy vagyok(utcán is).Ugy öltözködöm,hogy ne legyen feltünő.Arról nem is beszélve,hogy nem kell WC-t keresnem ha csurgatnom kell.Eredete gyerekkoromra vezethető vissza.Szüleim válásának és veszekedésének szem és fültanuja voltam.Egy ideig nem hiányzott azután egyszer előjőtt ujra és azóta tart a dolog.Én ezzel nem ártok senkinek és ettől nagyobb hibája senkinek ne legyen.
2017. jún. 10. 10:13
 22/25 anonim ***** válasza:
Természetesen én is pelenkázom magam évtízedek óta mert kellemes és bíztonságos érzés ha mérete, mínősége, anyaga megfelelő. Számomra is gumi vagy poliuretán bugyival a legkényelmesebb!
2017. jún. 15. 07:08
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig pelenkát hordok.Most a napokba valakitöl sikerült szereznem dombóvári gumibugyit.Ez még a békebeli amit nem sorozatgyártásban hanem valakiknek a megrendelésére készitettek.Látszik is a minőségükön.Nemcsak a szinük hanem a vastagságukon is.Nagyon örülök neki mert a pelust is jól tartja és nem látható még akkor sem ha már van benne pisi.Utóbbi időben azt használom.
2018. aug. 5. 23:42
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Valóban én azóta is pelenkát hordok alsónadrág helyett.Most még gumibugyi is van rajtam.Én igy érzem jól magam.
2019. máj. 12. 08:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Éjszakára már mindég pelenkázom magam mert ha fel is ébredek már nem érek ki ídőben. Nappal csak akkor ha elmegyek itthonról. Bp. 66F
2019. aug. 28. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!