Te is pelenkát hordasz? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
Én mindig pelenkában vagyok, ha csak tehetem, mert jó érzés. Vannak még ilyen fiúk rajtam kívül is?2012. dec. 4. 12:05
21/25 anonim válasza:
Én is hordok pelenkát+gumibugyit.Az én gumibugyim latex.Ami az okát illeti ennek szichológiai oka van.Egyszerüen igy érzem jól magam.Lehet-sőt biztos,hogy ezért engem valamiféle aberrált baromnak tartanak de engem ez nem érdekel.Nem mutogatom senki előtt,napkőzben is igy vagyok(utcán is).Ugy öltözködöm,hogy ne legyen feltünő.Arról nem is beszélve,hogy nem kell WC-t keresnem ha csurgatnom kell.Eredete gyerekkoromra vezethető vissza.Szüleim válásának és veszekedésének szem és fültanuja voltam.Egy ideig nem hiányzott azután egyszer előjőtt ujra és azóta tart a dolog.Én ezzel nem ártok senkinek és ettől nagyobb hibája senkinek ne legyen.
22/25 anonim válasza:
Természetesen én is pelenkázom magam évtízedek óta mert kellemes és bíztonságos érzés ha mérete, mínősége, anyaga megfelelő. Számomra is gumi vagy poliuretán bugyival a legkényelmesebb!
23/25 anonim válasza:
Én is mindig pelenkát hordok.Most a napokba valakitöl sikerült szereznem dombóvári gumibugyit.Ez még a békebeli amit nem sorozatgyártásban hanem valakiknek a megrendelésére készitettek.Látszik is a minőségükön.Nemcsak a szinük hanem a vastagságukon is.Nagyon örülök neki mert a pelust is jól tartja és nem látható még akkor sem ha már van benne pisi.Utóbbi időben azt használom.
24/25 anonim válasza:
Valóban én azóta is pelenkát hordok alsónadrág helyett.Most még gumibugyi is van rajtam.Én igy érzem jól magam.
25/25 anonim válasza:
Éjszakára már mindég pelenkázom magam mert ha fel is ébredek már nem érek ki ídőben. Nappal csak akkor ha elmegyek itthonról. Bp. 66F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!