Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom a sextől?...

Lehet valami bajom a sextől? (alul)

Figyelt kérdés
Pánik beteg vagyok de mopstanábvan nmár jobban. Ma reggel egy nagyon nagyon heves intim kapcsot létesítettem. Nem tudom mennyi lehettta pulzusum, kapkodtam a levegőt, de nem figyeltem nagyon. Utána eszembe jutiott, h jó ég lehet hogy a megengedett 170 fölött mondjuk 200 vagy mit tom én. A végén már érztem is h szédülök vagy nem topm élvezéskor. Utána rá10percre vérnyomást mértém 117/68 pul:69 Azota sztem idegességtől szur a ball melkasom. Szerintetek lehet bajvagyez tök normális és csak pánikolok?
2009. aug. 19. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
A pánikbetegséged mellet van egy jó adag hipochondriád is (az emberek legnagyobb része élvezi a szexet és nem azon jár az esze, hogy mi baja lehet tőle).
2009. aug. 19. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, és tök NORMÁLIS! Nem lehet semmi bajod, az értékek alapján minden rendben:):)
2009. aug. 19. 10:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyankor próbáld meg elfelejteni a betegséged és csak lazulj el :)
2009. aug. 19. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!