Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Életem végéig ezzel kell élnem?

Életem végéig ezzel kell élnem?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok porc kopásom volt, januárba meg is mütötek azóta is jelen van a fájdalom az orvos fel írt egy injekcios kezelést. Minden hol azt olvasom, hogy ezek csak ideig óráig segítenek. Na most ez a gyógyszer nem olcsó meg szép lenne ha 19 évesen így kellene élnem.
2009. aug. 19. 08:49
 1/8 A kérdező kommentje:
hialuronsav kezelés
2009. aug. 19. 08:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Én másik dokihoz mennék,és szem előtt tartanám,hogy az orvostudomány nagyon gyorsan fejlődik.Azt,hogy mi lesz 1 év múlva,nem lehet tudni,pláne,hogy mi lesz egész életedben.
2009. aug. 19. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Édesanyámnak is ilyesmi a problémája. NEki azt mondta az orvos, ha nem segít az injekciós kezelés, akkor protézist fognak berakni neki. Neki segített a kezelés.
2009. aug. 19. 21:09
 4/8 A kérdező kommentje:
nekem már raktak be protézist! De anyukádnak nem tért vissza a panasz?
2009. aug. 20. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen porcerősítő készítményt lehet , hogy érdemes lenne szedned. Az elvileg segíthet. Patkiában tudnak ajánlani neked.
2009. aug. 20. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Injekciózás nem voltak tünetei. De most néha most is fáj neki. Megkérdezem azért, hogy mit mondott neki az orvos pontosan!
2009. aug. 21. 04:34
 7/8 A kérdező kommentje:

megköszönném! és az eddigieket is köszönöm!

"Az ilyen típusú gyógyszerek műszaki nyelven mondva arra szolgálnak, hogy "kenjék az ízületet, illetve a porc táplálkozását segítsék. Ezek nem olcsó gyógyszerek, és általában, félévente, évente ismételni kell őket. Az esetek 80 %-ban segít hosszabb, rövidebb ideig. Végleges megoldást nem ad" ezt írta az orvos:S

2009. aug. 21. 14:47
 8/8 A kérdező kommentje:
azért jó, hogy nagyobb fájdalmaim vannak a műtét óta elbaszták az életem
2009. aug. 21. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!