Miért hullik a hajam? Fiú vagyok!
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Hajlakkot használok, de van amikor zselét. Azt tudom, hogy ha fésülöm akkor vagy 20-30 szál kihullik mert látom a földön.:S + Régen emlékszem amikor jó dús hajam volt...mindenki mondta, hogy milyen sok hajam van...most meg alig van:SS Mitől lehet ez? Tudtok valami orvosságot erre?2012. dec. 2. 17:22
1/3 anonim válasza:
Az hogy napi 100szál hajad kihullik állítólag!!! ezt olvastam normális... Vichy Dercos ha szeretnéd h dusabb egészségesebb legyen, de simán okozhatja egy gyulladás a szervezetedben egy góc... Egy rossz fogad ilyesmi.. Szerintem egy kivizsgálást megérne első körben...
2/3 anonim válasza:
Genetika. Legnagyobb százalékban az az oka férfiaknál a hajhullásban.De azért vizsgáltasd ki magad.Ha genetika a felelős,arra nemsok orvosság van.Létezik,de az egy nagyon erős gyogyszer.16 évesen nemhasználhatod.Esetleg egy minoxidil kezelés...majd 18-19 éves kórtol finasterid(propecia)! tapasztalatból mondom!
3/3 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki minél előbb én a sote bőrklinikát ajánlom...én is oda járok..ott vannak szerintem a legjobb magyar szakorvosok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!