Ricinus olaj hatásosabb ha több ideig hagyom fent?
Figyelt kérdés
A ricinus olajat minél több ideig hagyom a hajamon/szempillámon/szemöldökömön annál hatásosabb lesz? pl. ha 2 napig rajta hagyom a hajamon?2012. nov. 30. 17:29
2/10 A kérdező kommentje:
és ezt legalább tapasztalatból írod?
2012. nov. 30. 17:36
3/10 anonim válasza:
szerintem nincs olyan ember, aki 2 napig rajta hagyja
De én 3-4 órát hagyom rajta, és így is tökéletes a hatás.
4/10 A kérdező kommentje:
hát én képes lennék két napig rajta hagyni, mert most hétvégén úgy néz ki nem megyek sehova és nagyon szeretném hogy nőjön.
2012. nov. 30. 17:39
5/10 anonim válasza:
Megnézném, hogy 2 napig elviselnéd, hogy kb. be van pácolva a fejed.
Max egy éjszakára.
6/10 A kérdező kommentje:
neked mennyit nőt tőle a hajad? :)
2012. nov. 30. 17:43
7/10 A kérdező kommentje:
nőtt*
2012. nov. 30. 17:43
8/10 anonim válasza:
Nem tudom, nem méregettem :D de látványosan nőtt és szebb lett. Én inkább hajerősítésre használom.
9/10 A kérdező kommentje:
én tegnap próbáltam ki először remélem nekem is beválik!
2012. nov. 30. 17:49
10/10 anonim válasza:
Ne hagyd rajta 2 napig! Csak befülled a fejed, lehet hogy a hajad is hullani kezd, pont az ellenkező hatást váltana ki... Másrészt felesleges is, mert rövidebb idő alatt is elérhető a hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!