Hogy erősíthetném meg a gyomrom?
Sajnos elég sok gond van a gyomrommal.Ha ideges vagyok,az rögtön rámegy a gyomromra és jön a hányinger,gyomorfájás,ha sokat eszek,akkor szintén,ha sokfélét eszek egy nap akkor is rosszul vagyok. Savammal nincs baj egyébként. De annyira unom már,hogy ha valami csak egy picit is rosszul esik vagy nehezebb ételt ettem,akkor van,hogy napokig szenvedek.
Létezik valami gyógyszer ami megerősíti a gyomrot,hogy ne legyen vele ennyi gond? Régen volt valami gyomorvédő folyadék,mint egy köptető úgy kellett alkalmazni,ami kvázi egy védőréteget vont a gyomor falára.Bár ezt gyomorfekélyeseknél alkalmazták.Na de valami ilyesmire gondolok én is,hogy van-e az én problémámra ilyesmi?
Amit leírsz annak szerintem jó része "pánik betegség"...
De egyet mondok én neked: szokj rá az érőspaprikára, semmi baja sem lesz sem az emésztésednek sem a gyomrodnak. Ez saját kútfő de azért biztosan lesz egy csomó szkeptikus komment erre.
Hidd el csak jót tesz, nekem nincs olyan hét, hogy legalább 2-3 alkalommal ne egyek jó erős paprikát akár ételbe keverve akár nyersen valami mellé.
(a vas szöget is megemésztem) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!