Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Volt már vkinek ilyen? Fehér...

Volt már vkinek ilyen? Fehér "golyók" a torokban (mandulán), mely idővel leválik a faláról!

Figyelt kérdés

[link]

Mi lehet ez? Olyan állaga van és úgy is néz ki mint egy kisdarab nokedli, csak a szaga rettenetes.

2012. nov. 28. 20:20
1 2
 11/15 anonim válasza:
(Most 12 vagyom) Nekem 4 éves koromtól tüszőm van (folyamatosan).Én azt tudom hogy apumtól örököltem akinek 16-17 évesen elmúlt. Remélem akik maguknak ,,termelik'' mind kinövik vagy kiszedetik mert ha semmit sem tesznek akkor a tüsző rossz indulatólesz (50 felett).
2016. jún. 5. 00:38
 12/15 anonim válasza:
Fúú... én meg a helyesírás
2016. jún. 5. 00:39
 13/15 anonim válasza:
Ez nagyon nem tüszős mandula. A detritus és a tüszős mandula 2 teljesem kül. Dolog. Nekem mindkettő volt már. A tüszős elviselhetetlen, szagát még nem tapasztaltam, magas lázzal jár, a végén már 1 cm hely van a manduláid közt, és rettenetes érzés, pokoli (ha nincs rögtön kezelve) a detritus borzasztó szagú kis göbök. Semmi vizet nem kavarnak.
2017. dec. 12. 22:11
 14/15 anonim válasza:
Ja és a tüszősnél nem szabad lekaparni a fehér kis hólyagszerűségeket, és azok a mandula felszínén vannak, lassan egybefüggő fehérség lesz belőlük. A detritusok meg be is vannak ágyazódva a mandula réseibe, és azokat ki lehet szedni, morzsolódnak.
2017. dec. 12. 22:13
 15/15 anonim válasza:
amikor elkaptam a korona vírust nekem is voltak a manduláimon genny csomok. Neztem rola videokat, es egy ful piszkalo segitsegesel ki tudtam oket szedni. nagyon budosek es undoritonak talaltam oket. Szoval ha birod h magadnak hatra nyulsz akkor csinald meg.
2022. jan. 10. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!