Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon fáj a lapockám felett,...

Nagyon fáj a lapockám felett, mióta reggel nyújtózkodtam. Miért?

Figyelt kérdés
Felkeltem, felültem és kinyújtottam a 2 karom felfelé, de azóta valamiért nagyon fáj a jobb lapockám felett. Szerintem húzódhat az izom mert akkor hasít bele ha jobbra fordítom a fejem vagy felemelem a jobb kezem.
2009. aug. 18. 08:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg meghúztad az izmodat, mert még nem volt bemelegedve rendesen reggel. Ne aggódj el fog múlni! Segíthetsz rajt, ha bekrémezed sportkrémmel (pl.: Rochtofit).
2009. aug. 21. 12:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
fhú, azmilyenszar...ez nemfog hamar elmúlni, ha fáj amikor forgatod a fejeted, de úgy h nemis tudod egy ponton már tovább fordítani, akkor az kb 4-5 nap mire, teljesen elmúlik. én nagyon utálom, nekem gyakran van ilyen. a sportkrém is alig segít, én diclac géllel szoktam kenegetni, plusz meleg vizes fürdőt veszek, mert az vhogy lazítja az izmokat, és megmasszíroztatom, az egy időre megszünteti.
2009. aug. 21. 13:30
 3/3 A kérdező kommentje:

kedves második

már eltelt azóta vagy 2 nap (nemtudom pontosan, összefolynak:)) és már egyre kevésbé fáj. azóta voltam strandon 2x, a forró vízben jobb lett. köszi a tanácsokat

2009. aug. 21. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!