Van még a mai világban aki szappant használ?
Figyelt kérdés
tisztálkodásra2009. aug. 17. 18:41
1/12 anonim válasza:
rettentő buta kérdés...miért van még valaki aki kenyeret eszik?(pedig van már rengeteg más)
3/12 anonim válasza:
Nyáron, amikor jobban izzadok, akkor a kényesebb és egyben izzadósabb testrészeimet szappanozom is (Dove)!
4/12 anonim válasza:
Igen, én!
Fürdéshez. Utálom a tusfürdőket, mert olyan, mint megtapadna rajtam, nem bírom :S Ráadásul van, amelyiktől kijön az ekcémám is..
Kézmosásra felhígított babafürdetőt használok, szintén ekcéma miatt :D
5/12 anonim válasza:
Igen van.Például a Párom.Jobbára a munkahelye miatt,de megesik,hogy itthon is inkább részesíti előnyben,mint a tusfürdőt.
6/12 anonim válasza:
Anno én is használtam szappant,de mióta áttértem a tusfürdőre nem szárad ki a bőröm,kézmosáshoz is folyékony szappant használok!
7/12 anonim válasza:
Igen.Például én babaszappant használok,mert ez rendesen tisztítja a bőrömet és szárítja a pattanásokat.
9/12 anonim válasza:
Van. Az sem megvetendő szempont, hogy olcsóbb.
10/12 anonim válasza:
Ez tényleg hülye kérdés...én simán. Nem azzal tusolok, hanem tusfürdővel, de az arcomat mindig szappannal mosom meg reggel. Meg a kezemet is azzal szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!