Fenékmosás nomád körülmények között. Valaki ismer jó illetve jobb módszert?
Minden székelés után mosom a fenekem a teljes tisztaság igénye miatt. Viszont többnapos sátrazásnál bármily igénytelenek a körülmények; akármiből alább adok de ebből nem szoktam.
Volt eddig egy flakonos nyakatekert megoldásom, amit bonyolult lenne leírni. Érdekel, hogy van e köztetek aki tudna tanácsot adni bevált módszerről? Praktikák?
Zuhany, kút nincs vagy messze van a táborhelytől. Flakonban lehet vizet hozni. Fikázó, fanyalgó "csakvécépapíros" emberek kíméljenek bárminemű idétlen és komolytalan hozzászólástól. Előre is köszönöm.
:D még hanyagolnád a kaját is 1kis popó öblítést helyett?:D
am meg arra gondoltam h fogj 1 flakont tele vízzel(nyakáig érjen a víz) majd nyomd be sugárral a vízet a s*ggedbe
Na, én ezért nem megyek sátrazni!
Néhány éve Erdélybe kirándultunk és én is pont ilyen vagyok, mint te : képtelen vagyok meglenni tisztálkodás nélkül!
Képzeld, még a szállodákban sem volt akkoriban melegvíz, a bungallós kempingek mellékhelyiségei meg olyan állapotban voltak, hogy belépni sem lehetett a W.C.-be, zuhanyzóba a sz@rtól...
Kénytelenek voltunk minden nap keresni egy erdei patakot, ahol lefürödhettünk!... 8-[]
Az már külön egy könyv témája lehetne, hogy minden délelőttünk a patak-keresés jegyében zajlott, délután meg kenyeret és benzint "vadásztunk", mert akkoriban az is hiánycikk volt... Amúgy jól elvoltunk...
Akkor megfogadtam, hogy KÖSZÖNÖM, többet nem kérek a nomád kirándulás örömeiből, meghagyom a mazochistáknak.
Nekem remekül megfelel a 21.század kényelme, szeretném a szabadságom alatt kényelmesen érezni magam! :D
Tény, a legjobb megoldás a nedves törlőkendő. Akár "babás", akár intim törlőkendő megfelelő erre. Egy csomagban ált. 20 db van, biztos elég lesz. Mondjuk kis helyet foglal, kettőt is berakhatsz.
Most már kapni a drogériákban is papír wc ülőkét, az is jól jöhet.
- Nedves törlőkendő
- Bevizezett WC papír
- Öntesz a kezedbe vizet és azzal átmosod valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!