161-2 centihez 55-54 kg sok?
Figyelt kérdés
mert én egy hájpancinak érzem magam...
hetente kétszer járok táncra, tesi órán is dolgozok rendesen meg nem lógom el, mégse fogyok semmit. mondjuk nem is hízok, nagyjából beállt így a súlyom, de szerintem ez sok. mennyit kellene fogynom? :)
14/L
2012. nov. 25. 23:06
1/4 anonim válasza:
Ha így is hájas vagy, akkor nem fogynod, hanem mozognod kéne, többet. Kezdj el mondjuk úszni.
2/4 anonim válasza:
Nem hájpacni vagy hanem súlyos önértékelési gondjaid vannak, mert tökéletes a testalkatod. Ha így is kövérnek látod Magad, akkor jobb ha pszichológushoz mész, mielőtt baj lesz!
3/4 anonim válasza:
Szia. Szerintem pont ideális a testsúlyod. Inkább fogyás helyett próbáld magad elfogadni :)
4/4 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező!
Normál testsúlya van; 161 cm-es magassághoz a normál testsúly tartománya 47,95 kg - 64,77 kg között van. Ön majdnem a számtani közepénél van, attól 1,35 kg-gal marad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!