Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hányinger, felpuffadás ellen...

Hányinger, felpuffadás ellen valami gyógyszer? Lehetőleg házi készítésü?

Figyelt kérdés

Egész éjjel nem aludtam és most is nagyon hányingerem van, még semmit se ettem de mégis úgy érzem akkora a hasam mint egy bálna és majd szétpukkadok.Tudnátoke valahogyan segíteni rajtam, kérlek ne orvosságokat mondjatok, hanem valami házi gyártmányú csodaszert inkább, mert nem tudnék hozzaférni a tablettákhoz.

Köszönöm elõre is

2009. aug. 17. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
kamillatea
2009. aug. 17. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem a dokim ajánlota mikor beteg voltam ha hányingerem van lassan hosszabb szünetekkel kortyoljak colát nekem bejött próbáld ki lassan hosszabb szünettel pici koty cola még ha szomjas vagy akk is
2009. aug. 17. 22:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, bár nem vettem hasznukat de nagyon kösz÷nöm.

És ne értsetek félre, csupán azért nem vettem hasznukat, mert elvoltam egy kis sétára a természetbe, s mire hazaértem kuyabajom se volt :) Hál`istennek.

De nagyon köszönöm :)

2009. aug. 17. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Fogyassz köménymagot, használd fűszerezéshez, idd teában de önmagában is.
2009. aug. 18. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!