SOS! Ez normális? Többi lent.
Figyelt kérdés
3napja megfáztam,lázam még nem volt.Folyt az orrom,fály a torkom,de köhögni csak ma kezdtem el.Mikor köhögök fáj a tüdőm,váladékot köhögök belőle.A váladék úgy néz ki mint az orrváladék,még zöldes is van benne.Orvosnál még nem voltam.Ez a váladék a tüdőmböl normális???(egy dohányos,aki napi egy csomaggal szív.21 L)2012. nov. 24. 23:22
1/3 anonim válasza:
Normális. A nem-dohányzó embereknek is hasonló váladék jön fel a tüdejükről egy hasonló megfásos időszak esetén. Ne aggódj, kellemetlen, tudom, de annak távoznia kell. Jobbulást kívánok :)
2/3 A kérdező kommentje:
oké,köszi:)
2012. nov. 24. 23:58
3/3 anonim válasza:
Menj el dokihoz, mert ez valószínűleg hörghurut, amire azért jó, ha szedsz köptetőt, esetleg antibiotikumot. És amíg el nem múlik, hanyagold a cigit. Elég kellemetlen betegség, nem annyira komoly, de ha szedsz rá gyógyszert, hamarabb elmúlik és könnyebb lesz felköhögni a trutyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!