Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen hatásai vannak egy...

Milyen hatásai vannak egy 16éves fiúra a ciginek? (3éve szívom, de nem intenzíven csak esténként 4-5 szálat suliidőbe azt is csak hétvégén) Lehet valammi komolyabb bajom?

Figyelt kérdés
Csak az a baj h. lesem akarok szokni...
2009. aug. 17. 00:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyébként nem elkeserítésből mondom, de szerintem te nem is tudnál már leszokni! Próbáld csak ki.. Minden dohányos azt mondja kivétel nélkül, hogy le tudna szokni, de 100/1 tud leszokni, vagy 1000/1... Mivel csak úgy lehet leszokni hogy egyik nap leteszed és kész. Ha mindenféle tapaszokkal próbálkozol akkor csak azz éred el hogy egyrészt megtömöd a gyógyszergyártókat pénzel, másrészt ugyanúgy kapja a szervezeted a nikotint, tehát ugyanúgy függni fogsz tőle.

Végül pedig gondolj már bele: füstöt szívsz a tüdődbe. Büdös vagy tőle. Mindezért pénzt adsz. Fent le lett írva: a normális felnőttek kinézik maguk közül azt, aki dohányzik.

2009. aug. 17. 10:46
 12/12 anonim ***** válasza:
tök mindegy hogy hány éves vagy apukám 5 évig cigizett és napi 5-6 szálat elszivott sajnos tüdőrákba halt meg nerég szóval felőlem te is járhatsz igy (vki meg 20 évig szivja és nem lesz tüdő rákos de sztem ezzel ne kisérletezz) nekem min1 mit teszel
2009. aug. 17. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!