Alváskor fordul velem elö. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Pontosan az történik velem,hogy arra edredek ,hogy mintha nem vennek levegöt és egy nagy lelegzettel ebredek.Nagyon heves szivdobogäsom van ilyenkor.Regebben maskepp2012. nov. 24. 13:32
1/16 anonim válasza:
Nem vagy véletlen asztmás?
Esetleg stresszesen telnek mostanában napjaid és rémálmaid vannak, amikre nem emlékszel.
2/16 anonim válasza:
háziorvost esetleg belgyógyászt kérdezz meg erről.
egyébként nincs arcüreg, vagy valami olyan betegséged, ami gátolja az orr légzést?
3/16 A kérdező kommentje:
Nem tudtam befejezni az iromänyomat,mert valami miatt bettette a szövegem.Regebben ugyanez volt,csak akkor arra keltem,hogy dobog a szivem es remegek mint a kocsonya.Nem is heves szivdobogäsnak neveznem...olyan mintha rezegne a szivem.Nem vagyok stresszes.Ellenkezöleg nagyon is jol vagyok mostanäban.Semmi gondom nincsen.Nem älmodok ilyenkor rosszat,legaläbb is nem emlexem rä.
2012. nov. 24. 15:47
4/16 A kérdező kommentje:
Nincs sem arcüreg sem semmi betegsegem.Szinte sosem vagyok beteg...egy valami talän magyaräzhatja,hogy szivritmus zavarom van...legaläbb is ezt ällapitottäk meg nälam.Bär szivesen kivizsgältatnäm magam egy ehez ertö orvossal...ugy ereztem akkor hogy nem vizsgältak ki normälisan es felvärrol vettek a dolgot!!!
2012. nov. 24. 15:50
5/16 anonim válasza:
Nem hanyattfekvésben fordul elő ez? Nekem akkor szokott lenni. Én már voltam vele szívvizsgálaton, de nem tudják mitől van.
6/16 A kérdező kommentje:
Sosem alszom hanyatt.Nem szeretek ugy aludni :)
2012. nov. 24. 16:00
7/16 anonim válasza:
Tipikusan pánikbetegségre utaló tüneteid vannak.Az,hogy éjjel jön elő azt bizonyítja,hogy azt gondolod,minden rendben veled,közben a tudatalattid tudja,hogy nem és dolgozik.
8/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pänikbeteg..hogy lennek mär az.Nem felek semmitöl.persze ezt idezöjelbe teszem.Nem felek kimenni az utcära.Utazni is merek.Pont,hogy mereszebb tipus vagyok.Tudom milyen a pänikbetegseg...a testverem az!!!
2012. nov. 24. 17:13
9/16 anonim válasza:
Akkor talán orvoshoz kéne menned,nem itt kérdezősködni,mert eddig mindent hárítottál amit írtunk.Nem látunk beléd! Orvos,tudod,ő szokta kezelni az embereket és állít fel diagnózisokat! Na hozzá kéne elbattyogni!
10/16 A kérdező kommentje:
Gondolom nem olvastad az elöbbi hozzäszoläsaimat.Szivritmust ällapitottak meg nalam mär több evvel ezelött.De ahogy eszrevettem nem igazän vizsgältak ki normälisan es felvärrol vettek a dolgot.Igen häritok,mert ez az igazsäg.Nem fogom irni,hogy persze,ha nem igy van!!!Nem minden ejszaka fordul elö velem,csak nagyritkän...
2012. nov. 24. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!