Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől van ez? És mitől lehet...

Mitől van ez? És mitől lehet elmulasztani?

Figyelt kérdés

Hajnalban arra ébredtem hogy hánynom kell.Azóta még 2-szer hánytam.Nincs itthon senki akivel elmehetnék orvoshoz, de ha egyedül megyek attól félek összesem az utcán annyira rosszul vagyok. Most gyógyultam ki tüdőgyulladásból.

15/L

2012. nov. 23. 08:00
 1/6 Mara Acoma ***** válasza:
100%
Nem kellene egyedül mászkálnod. Telefonálj be a rendelőbe és a doki kimegy rendelés után hozzád. Addig is próbálj meg sok folyadékot inni, lehetőleg kamillateát és olyat egyél, ami nem bántja a gyomrod. Háztartási keksz, főtt krumpli, főtt rizs vagy ha van valami puffasztott rizs vagy búza.
2012. nov. 23. 08:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudok enni mert most is nagyon rosszul vagyok :((
2012. nov. 23. 08:07
 3/6 Mara Acoma ***** válasza:
Az nem baj ha nem eszel, de folyadékot azt igyál, nehogy kiszáradj. Felhívtad a dokit?
2012. nov. 23. 08:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen és azt mondta egy óra múlva kijön
2012. nov. 23. 08:36
 5/6 Mara Acoma ***** válasza:
100%
Na örülök neki. Akkor nyugodj meg és pihenj, ne a gép előtt csücsülj:) De azért majd írd meg, hogy mit mondott. Jobbulást neked!
2012. nov. 23. 08:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) kórházba kell mennem :(
2012. nov. 23. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!