Kinek tortek mar ossze szo szerint a szivet, es milyen erzes volt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 00:04
1/4 anonim válasza:
Furcsa volt, tényleg megfájdult a szívem, egy pár másodpercig össze-vissza kalimpált. Rossz volt nagyon. Addig azt gondoltam, hogy ilyen csak a mesében létezik.
2/4 anonim válasza:
Akinek szó szerint összetörték a szívét, az már nem él.
3/4 anonim válasza:
Szó szerint nem lehet összetörni, mert nem kemény anyagból van, valszeg inkább összenyomni lehet. Aki már tapasztalta, az nem fogja tudni elmesélni...
4/4 A kérdező kommentje:
2/3 es3/3 szamitottam ilyen valaszokra es ebbol en nem szeretnek levonni semmilyen konzekvenciat, mivel az eloitelet volna.
De ha egy kicsit utanaolvasnal s nem csak ugy idedunnyognetek valamit, csak mert mert jo buli itt lenni (kulonben az) tudhatnatok hogy a kerdes komoly.
Azert tudom mert velem sajnos megtortent, es csak kesobb, sok ev mulva tudtam meg miert benultam le egy percre. Akkor vegignezhettem az eletemet szinesben, szelesvasznon.
2012. nov. 23. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!